Framhoppningen kan ofta vara en plats full av nervösa och spända ryttare, ponnymammor och funktionärer. Och som vi alla vet hör det inte till ovanligheterna att det är just här som olyckan är framme. Därför är det extra viktigt att vi alla agerar på ett sätt som tar hänsyn till våra medtävlande såväl som till våra egna behov.

I syfte att sprida medvetenhet och lära ryttare på alla olika nivåer hur man ska uppföra sig på en framhoppning och hur man själv maximerar sina förutsättningar på tävling har Peter Bengtsson nu tagit fram en workshop. Se till att tipsa din ryttarförening eller ridklubb att kontakta Peter för att boka in en föreläsning så att ni tillsammans kan skapa ett trevligare och tryggare klimat att rida i. 

Vem är Peter?

Peter Bengtsson bor i Sölvesborg och har varit en del av ridsporten i över 40 år. Själv har han tävlat upp till 145 cm, är utbildad hopptränare och har med sina tusentals genomförda framhoppningar många lärdomar att dela med sig av. 

Vad innehåller workshopen?

Den täcker ett brett område och innehåller allt från praktiska tips till hur man mentalt hanterar sitt resultat. Det ligger även mycket fokus på planering, inställning och sportmanship.

Låt oss tillsammans skapa en bättre miljö med gemenskap och ansvar.