Ofta är utrustning och mode en stor del av ryttarens tillvaro. Därför är det viktigt att inte kompromissa på plaggens komfort och funktion.

Många av oss har säkert stått inför utmaningen att hitta den perfekta plastrongen. Efter långa undersökningar bland hundratals varianter kanske du hittar den där accessoaren som matchar helt rätt till resten av din outfit. Men när du väl sitter på hästryggen och ska in på tävlingsbanan är plastrongen sned eller också så har håret fastnat i kardborrebandet. Det resulterar ofta i en antingen obekväm eller oordnad situation. Estetisk utrustning ska inte tillåtas att komma i vägen för vår prestation, utan vissa saker ska helt enkelt bara fungera.

Våra plastronger har därför två anpassningsbara remmar på båda sidorna under armarna som lätt ändras och hindrar plastrongen från att röra sig. Utöver det har vi tagit bort det typiska knäppet med kardborreband i nacken och istället använt traditionella och diskreta knappar. Modellen är extremt praktisk samtidigt som plastrongernas designer är eleganta och stilrena.

Plastrong Grace

Plastrong Lace

Plastrong Renässans