Funderar du på vad du ska ge till den hästintresserade i julklapp? Våra produkter är ett uppskattat alternativ och vårt sortiment riktar sig till både ryttaren, ponnymamman, supportern och alla andra hästälskare oavsett ålder.

När det kommer till presenter är det oftast bäst att undvika alla potentiella fallgropar såsom storlekar då detta ofta kan leda till en dålig stämning om plagget inte passar. Därför är kläder oftast bara en bra idé om om man är 100% säker på mottagarens storlek.

Om man vill minska riskerna för att något blir fel bör man hålla sig till accessoarer, smycken eller schabrak. Alla dessa är oberoende av storlek samtidigt som nästan alla älskar att skämmas bort med något lite extra lyxigt.

Nedan kommer några av våra starkaste julklappstips:


Cape

En av de många fördelarna med en cape är dess många olika användningsområden. Den fungerar lika bra över axlarna under den svala vår eller sommarkvällen som runt halsen under den kalla hösten eller vintern. Runt halsen, över axlarna men också som en stilren pläd kan denna capen användas 365 dagar om året på det sätt som passar användaren bäst. En bra present som inte påverkas av storlekar och i de 8 olika utförandena finns det en stil och färg som passar alla.

Om man vill ge gåvan en ytterligare känsla av lyx passar den perfekt till vår presentask.


Smycken

Bland våra smycken bestående av armband, halsband och örhängen inspirerade av hästar finns det något för de flesta. Oberoende av storlek, årstid eller sammanhang är smycken en av de mest originella presenterna.


Presentkort

Om du inte kan bestämma dig eller vill att mottagaren ska kunna välja sin egen present i lugn och ro är presentkortet det bästa alternativet.


 

Om du har frågor och funderingar gällande presentrådgivning hör gärna av dig till oss via mail på info@estelle-equestrian.se